ICT-kehittämispäällikkö, Tietohallinto

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa sairaanhoitopiirin ja alueen terveyskeskusten sekä sosiaalitointen kanssa yhteistyössä toimialan tietojärjestelmäympäristön kehityksestä. Päätoimintayksikkö on Seinäjoella. Tietohallinnossa työskentelee noin 60 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Käytämme uusinta verkko-, palvelin- ja ohjelmistotekniikkaa. Sairaanhoitopiirin tietohallinnon toiminta on merkittävältä osaltaan alueellista yhteistyötä E-P:n julkisten SOTE-organisaatioiden kanssa.

Tietohallinnon toiminnan tavoitteena on toimintaprosessien kehittäminen digitalisaation avulla tuottaen potilaille ja ammattilaisille toiminnallisesti entistä vaikuttavampia ja kustannustehokkaampia palveluita. Digitalisaation kehittämisen avulla toteutetaan asiakkaiden oma-asioinnin uusia sähköisiä asiointi- ja hoitopalveluita, sekä ammattilaisille joustavia ja toimintaa helpottavia työmenetelmiä. Digitalisaation kehittämisen avulla edistetään myös organisaation toimintojen johtamista hyödyntäen tiedolla johtamisen menetelmiä ja välineitä. Tästä näkökulmasta digitaalisten palveluiden laaja-alainen kehittäminen on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan esimerkiksi informaatioteknologian, tietojohtamisen, digitalisaation ja vuorovaikutusteknologian opinnot tai laajaa käytännön kokemusta edellä olevista osaamisalueista.

ICT- Digitaalisten palveluiden kehittämispäällikkö työskentelee Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallintojohtajan alaisuudessa. Tehtäväkokonaisuus edellyttää käytännön osaamista ja kokemusta julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöistä. Lisäksi tehtävä edellyttää kokonaisvaltaisten toimintaprosessien tunnistamista ja tietojärjestelmien- ja prosessien hyödyntämisestä kehittämisessä monialaisesti organisaatiotasolla, hyödyntäen uusia teknologisia mahdollisuuksia.

Oman tehtävänsä lisäksi hänen tulee tiedostaa yhteys toiminnan verkostomaisuuteen ja muuhun kokonaisuuteen.

Toimeen valittavalta vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 15.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.