ICT-hankintasuunnittelija

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin omistamalle Mediwest Research Center Oy:lle (MRC Oy) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ICT-hankintasuunnittelijaa.

Mediwest Research Center Oy on terveyden edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn keskittyvä tutkimus- ja kehittämistoimintaa harjoittava yhtiö, joka tekee yhteistyötä kuntien, kuntayhtymien ja sairaanhoitopiirien kanssa. Yhtiö tekee yhteistyötä myös kansainvälisten lääkeyritysten, kansallisen terveydenhuollon sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa harjoittavien toimijoiden kanssa. Pitkä toiminta terveydenhuollon ja sairaanhoidon piirissä on vahvistanut yhtiön osaamista ICT-palveluiden tuottamisessa, jota vahvistetaan nyt tärkeällä ICT-hankintasuunnittelijan vakituisella tehtävällä. ICT-hankintasuunnittelija työskentelee Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinnon työnohjauksessa ja organisaatiossa.

ICT-hankintasuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa hankinnan asiantuntijatehtävässä osana ammattitaitoista organisaatiota. Hankintasuunnittelijan työtehtäviin sisältyy mm. hankintatoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, ohjaus ja neuvonta ICT-hankinnoissa sekä hankintojen kilpailuttamisen valmistelu päätöksentekoa varten. ICT-hankintasuunnittelija vastaa omalta osaltaan hankintojen, hankintapäätöksen ja hankintasopimuksen valmistelusta, suunnittelusta, sopimushallinnasta ja suorittaa hankintojen kannalta tarpeellista markkinakartoitusta.

Tehtävässä edellytetään

• Soveltuvaa amk- tai korkeakoulututkintoa
• Julkisten ICT-hankintojen osaamista ja hankintalain tuntemusta
• Kustannuslaskennan osaamista
• Kykyä kerätä, analysoida ja visualisoida taustatietoa sekä tehdä hankinnan kohteen vaatimusmäärittelyä
• Kykyä ymmärtää hankintojen vaikuttavuutta sekä niille asetettujen tavoitteiden merkitystä
• Tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista työotetta
• Erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista englannin kielentaitoa

Eduksi katsomme

• Kokemus yritysmaailmasta ja projektiluontoisesta työskentelystä
• Palvelumuotoilun tuntemus

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset hankintojen ja ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on organisaationa koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee vahvasti henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 6.8. mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.