HR-asiantuntija

Haemme HR-asiantuntijaa monipuoliseen työtehtävään!

HR-asiantuntijan tehtäviin kuuluu HR-järjestelmien, raportoinnin ja palvelussuhdeasioiden asiantuntijatehtäviä, neuvontaa ja kouluttamista sekä pääkäyttäjätehtäviä.

HR-asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä HR-kollegojen kanssa, on esimiesten ja työntekijöiden tukena monissa henkilöstöasioissa, laatii ohjeita ja opastaa aktiivisesti ja osallistuu HR-prosessien kehittämiseen. Tehtävässä menestymistä edistää monipuolinen HR-palvelujen ja HR- ja työajanseurantajärjestelmien tuntemus, pääkäyttäjäkokemus sekä työlainsäädännön ja työehtosopimusten osaaminen.

Työssä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä, esiintymisvalmiutta, ongelmanratkaisutaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja myös päivittäisten rutiinien sietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja kokemusta alan tehtävissä.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.