Hoitologistikon toimi, logistiikkapalvelut

Logistiikkakeskus palvelee laajasti Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän aluetta. Logistiikkapalvelujen toimintayksikkö jakautuu kolmeen vastuuyksikköön: hankintakeskus, keskusvarasto ja tavarakuljetukset. Hoitologistikon alkusijoituspaikka on keskusvarasto.

Keskusvaraston osalta nimikkeitä on n. 10000, joista varastoitavia n. 3000. Logistiikkakeskus huolehtii tuotteiden vastaanoton, varastoinnin ja jakelun. Keskusvarasto tarjoaa hyllytyspalvelua vuodeosastoille ja poliklinikoille, jolloin hoitologistikko tilaa hoitotarvikkeet ja toimittaa ne paikoilleen osastojen puolesta. Leikkausosastolle suoritettavassa hoitologistiikkatyössä hoitologistikko täydentää leikkaussalien varastoja ja saleja, ja myöhemmin myös hoitologistiikan laajentuessa tekee hyllytyksiä ja toimenpidekeräilyjä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alan ammatillinen perustutkinto tai käytännön kokemuksella hankittu pätevyys ammattialallaan. Eduksi katsotaan kokemusta joko logistiikan, hoitotyön tai välinehuollon tehtävistä. Tämän lisäksi edellytämme tietoteknisiä taitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön ja halua toimia moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaiden parhaaksi. Toimen vastaanottajalta edellytetään trukkikortin suorittamista ja lisäksi sitoutumista hoitologistikkokoulutukseen.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.