Hammashoitaja

Etsimme tiimiimme osaavaa hammashoitajaa!

Haemme suu- ja leukasairauksien poliklinikalle ammattitaitoista ja asiakaslähtöisesti suuntautuvaa hammashoitajaa.

Jos olet iloinen, reipas ja hyvällä työasenteella, tartu tilaisuuteen ja tule tekemään vastuullista hammashoitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työhön. Aikaisempi työkokemus hammashoidosta katsotaan eduksi.

Työ suu- ja leukasairauksien poliklinikalla on päivätyötä arkisin. Vastaanotolla työskennellään pareina hammaslääkärin kanssa. Työssä on keskeistä toimenpiteissä avustaminen ja potilaan neuvonta. Meillä pääset hoitamaan laajasti suu- ja leukasairauksien potilaita; kliininen hammashoito, oikomishoito ja suu-ja leukakirurgia. Potilaidemme ikärakenne on lapsista ikäihmisiin.

Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/94) tarkoittama terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen hyväksymä koulutus tai lähihoitajan koulutus, johon on sisältynyt vähintään 30 opintopisteen syventävä jakso ko. alalla.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.