Erityissuunnittelija (tuotannonohjaus)

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa sairaanhoitopiirin ja kuuden terveyskeskuksen potilastietojärjestelmistä. Päätoimintayksikkö on Seinäjoella. Tietohallinnossa työskentelee noin 60 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa ammatillista osaamista. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto hakee kahta ERITYISSUUNNITTELIJAA (TUOTANNONOHJAUS) määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 heinäkuun loppuun saakka.

Erityissuunnittelijan tehtävä on asiantuntijatehtävä, johon sisältyy erilaisia ja erilaajuisia suunnittelu-, kehitys- ja projektitehtäviä isossa tuotannonohjauksen kehityshankkeessa.

Tuotannonohjauksen tietojärjestelmäpalveluiden kehityshankkeen avulla parannetaan perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalveluiden palveluprosessien ohjausta ja ennakointia, mikä näkyy asiakkaalle eri toimijoiden entistä parempana palveluna. Tavoitteena on tuoda läpinäkyvyyttä kokonaisuuteen sekä tukea digitaalisten palveluiden laajamittaista käyttöönottoa. Lisäksi tavoitteena on parantaa ammattilaisten työntekoa poistamalla heiltä automaation kautta rutiininomaisia tehtäviä, joka taas mahdollistaa ammattilaisten ajankäytön kohdentamisen asiakas- ja potilastyöhön. Pidemmällä aikavälillä tavoitellaan kustannus- ja resurssisäästöjä yhdistämällä esimerkiksi tilojen, laitteiden, logistiikan, henkilöstön ja prosessien hallinta yhdeksi kokonaisuudeksi.

Soveltuva koulutus ja työkokemus

* Soveltuva ICT-alan amk- tai korkeakoulututkinto
* Kolmen vuoden työkokemus ICT-suunnittelutason töistä
* Kokemus tuotannonohjausjärjestelmiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä

Edellytämme

* Kokemusta tietojärjestelmien suunnittelu-, käyttöönotto- ja kehitystehtävistä
* Perusymmärrys ohjelmistokehityksestä (tietokannat, integraatiot, ohjelmointi ja tietoliikenne)
* Arkkitehtuurikokemusta
* Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan

* Microsoftin Azure-ympäristön tuntemus
* Sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin tuntemus
* Palvelumuotoilun tuntemus

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on organisaationa koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee vahvasti henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton. Tehtävän koeaika on 6kk.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi (Erityissuunnittelija, tuotannonohjaus) viimeistään 20.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 040 8388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.