Erityissuunnittelija (tietohallinto)

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa sairaanhoitopiirin ja kuuden terveyskeskuksen potilastietojärjestelmistä. Päätoimintayksikkö on Seinäjoella. Tietohallinnossa työskentelee noin 60 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa ammatillista osaamista. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto hakee vakituiseen toimeen

ERITYISSUUNNITTELIJAA tietojärjestelmien ja integraatioiden suunnittelutehtävien pariin.

Erityissuunnittelijan tehtävä on asiantuntijatehtävä, johon sisältyy erilaisia ja eri laajuisia tietojärjestelmien ja integraatioihin liittyviä suunnittelu- ja ylläpitotehtäviä sekä muita vaihtelevia projektitehtäviä. Pääosa valittavan henkilön vastuulle tulevista tietojärjestelmistä tulee liittymään mm. keinoälyn, ohjelmistorobotiikan ja tietojohtamisen toimintaympäristöön, palveluiden suunnitteluun ja näihin liittyviin integraatioihin. Tämän lisäksi erityissuunnittelijan vastuulle kuuluu mm. ohjelmistokehittämiseen liittyviä työtehtäviä.

Koulutus ja työkokemus:

 • Soveltuva amk- tai korkeakoulututkinto (esim. amk ins. tietotekniikka)
 • 3 vuotta työkokemusta ICT-alan suunnittelutehtävistä

Tehtävässä edellytetään:

 • Kokemusta tietojärjestelmien suunnittelu- ja ylläpitotehtävistä sekä niiden yhteen toimivuuden suunnittelusta
 • Tietokantaosaamista (esim. MySQL)
 • Ohjelmointikokemusta (esim. C# tai ohjelmointikielet)
 • Kokemusta tietojärjestelmien integraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Windows-palvelimien tuntemusta (perusymmärrys riittää)
 • Tietoliikennetekniikan tuntemusta (perusymmärrys riittää)
 • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

 • Ohjelmistorobotiikan tuntemus
 • Tietoturva ja -suoja osaaminen
 • Kokemus projektityöskentelystä
 • Palvelumuotoilun tuntemus

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on organisaationa koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee vahvasti henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan käyttöönotolla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton. Tehtävän koeaika on 6kk.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi (Erityissuunnittelija) viimeistään 15.5. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.