Erikoistuva lääkäri, Lastentaudit

Haemme lastentaudeille erikoistuvaa lääkäriä!

Seinäjoen keskussairaala on viiden tähden koulutuspaikka! Seinäjoen keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala. Lasten ja nuorten toimintayksikössä on mahdollisuus hoitaa ja oppia monipuolisesti lastentautien keskeisiä asioita päivätyössä ja päivystyksessä. Meillä on 12 lastentautien erikoislääkärin ja kolme lastenneurologin virkaa. Mielenkiintoista ja monipuolista työtä on oppimassa lisäksi 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.

Toimintayksikössämme on lasten ja nuorten poliklinikka, osasto ja päiväsairaala ja kotisairaala sekä vastasyntyneiden teho-osasto ja lastenneurologian yksikkö. Erikoistuva lääkäri työskentelee osastoilla erikoislääkärin työparina ja poliklinikoilla, päiväsairaalassa on erikoislääkäri erikoistuvan lääkärin konsulttina. Erikoistuvan lääkärin työhön kuuluu aktiivipäivystys. Päivystyksiä on 2-4/kk. Erikoistuvalla lääkärillä on aina erikoislääkäri takapäivystäjänä.

Yksikössämme on monipuolisesti omaa koulutusta ja osallistumme etänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien meeting- ohjelmaan. Yksikkömme kaikilla lääkäreillä on mahdollisuus osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin 10 päivänä vuosittain.

Seinäjoelle on vuoden 2020 alusta perustettu viisivuotinen lasten terveyden edistämisen professuuri. Professorilla on osa-aikainen virka lasten ja nuorten toimintayksikössä ja hän osallistuu yksikön koulutuksiin ja kehittämiseen.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakemukset kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.