Erikoislääkäri, Radiologia

Seinäjoen keskussairaalassa on haettavana radiologian erikoislääkärin virka.

Yksikkömme tarjoaa kehitysmyönteisen työympäristön, jossa työskentelee virassa tällä hetkellä 15 radiologian erikoislääkäriä. Joukkomme on täydentynyt tänä vuonna myös uudella erikoislääkärillä ja etsimme työpaikallemme vielä lisää monipuolisesta keskussairaalatyöstä kiinnostuneita kollegoita. Erikoislääkärin työnkuva pyritään sovittamaan yksikön tarpeisiin yksilöllisesti ja työntekijää kuunnellen.

Laitteistomme on ajanmukainen ja rakenteilla on kokonaan uudet röntgentilat, jotka valmistuvat vuoden 2022 lopulla. Tietojärjestelmämme toimivat hyvin maakunnallisesti ja niiden kehittäminen on jatkuvaa hyvässä yhteistyössä tietohallinnon kanssa.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, josta on nopeat liikenneyhteydet sekä Etelä- että Pohjois-Suomeen. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona erikoislääkärin virkaan on radiologian erikoislääkärin oikeudet.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.