Erikoislääkäri, Lastentaudit

Haemme lastentautien erikoislääkäriä!

Seinäjoen keskussairaala on viiden tähden koulutuspaikka! Seinäjoen keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala. Meillä on 12 lastentautien erikoislääkärin ja kolme lastenneurologin virkaa. Mielenkiintoista ja monipuolista työtä on oppimassa lisäksi 3-5 erikoistuvaa lääkäriä.

Toimintayksikössämme on lasten ja nuorten poliklinikka, osasto, päiväsairaala ja kotisairaala sekä vastasyntyneiden teho-osasto ja lastenneurologian yksikkö. Erikoistuvan lääkärin tukena työssä on erikoislääkäri. Yksikössämme on monipuolisesti omaa koulutusta ja osallistumme etänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lastentautien meeting- ohjelmaan. Yksikkömme kaikilla lääkäreillä on mahdollisuus osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin 10 päivänä vuosittain.

Lastentautien päivystys on aktiivipäivystystä, johon kaikki lääkärit osallistuvat. Halutessaan voi erikoislääkärinä tehdä etupäivystyksiä, mutta pääosin päivystykset ovat erikoistuvan lääkärin takapäivystystä ja päivystyksiä on useimmiten 3-5/kk.

Seinäjoelle on vuoden 2020 alusta perustettu viisivuotinen lasten terveyden edistämisen professuuri. Professorilla on osa-aikainen virka lasten ja nuorten toimintayksikössä ja hän osallistuu yksikön koulutuksiin ja kehittämiseen.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakemukset kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.