Erikoislääkäri (2), Leikkaus- ja anestesia

Haemme kahta erikoislääkäriä Leikkaus- ja anestesiayksikköön!

Lämpimästi tervetuloa Seinäjoelle töihin!

Seinäjoen keskussairaalan leikkaus- ja anestesiayksikkö koostuu 14 salin keskusleikkausyksiköstä ja viiden salin päiväkirurgisesta yksiköstä. Leikkausosasto on hiljattain remontoitu. Välineistö on kaikin puolin modernia ja leikkausosaston vieressä on uusi tehostetun hoidon yksikkö. Päivystysluonteinen toiminta jatkuu ympäri vuorokauden siten, että normaalina työaikana siihen on varattu kaksi työryhmää päivystys- ja traumapotilaita varten sekä virka-ajan ulkopuolella yksi. Anestesiapäivystäjiä on kaksi (sali- ja tehopäivystäjä) viikon jokaisena päivänä ja päivystys on aktiivipäivystystä. Opetussairaalana koulutamme aktiivisesti tulevaisuuden työntekijöitä.

Kelpoisuusehtona virkaan on anestesialogian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 15.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.