Ensihoidon ylilääkäri

Haemme Ensihoidon ylilääkäriä!

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelu koostuu yli 200 ensihoitajasta, 20 ambulanssista sekä kenttäjohto- ja lääkäriyksiköstä. Tällä kokoonpanolla ensihoito suorittaa vuosittain yli 40 000 tehtävää. Suunnitelmissa on lääkärihelikopteritukikohdan sijoittaminen Seinäjoelle vuonna 2022.

Haemme yksikköön työtä pelkäämätöntä ylilääkäriä, joka haluaa kehittää ensihoitoa kiinteässä yhteistyössä sairaanhoitopiirin muiden yksiköiden kanssa. Tehtävänäsi tulee olemaan suunnitella, resursoida ja toteuttaa ensihoitopalvelu Etelä-Pohjanmaan alueella palvelutasopäätöksen mukaisesti.

Arvostamme hallinto- ja johtamiskokemusta, yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa ja monipuolista kliinistä kokemusta.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva erikoislääkäritutkinto. Parhaiten viran menestyksellistä hoitamista tukevat erikoisalat ovat akuuttilääketiede sekä anestesiologia ja tehohoito. Ensihoidon lisäkoulutus luetaan eduksi.

Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.