Apulaisosastonhoitajan virka, lastentaudit

Lastentautien toimintayksikkö hakee lasten hoitotyöstä ja esimiestehtävistä innostunutta apulaisosastonhoitajaa!

Haluamme joukkoomme Sinut, joka olet innovatiivinen ja haluat kehittää asiakas- ja perhelähtöistä hoitotyötä. Apulaisosastonhoitaja tekee kliinistä hoitotyötä ja toimii hoitotyön kehittämisen asiantuntijana. Työtehtäviin kuuluu myös opiskelijayhteistyö ja osastonhoitajan sijaisena toimiminen. Viran alkusijoituspaikka on lasten- ja nuorten osasto.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Viran hoitamiselle eduksi katsotaan johtamisosaaminen, taito hallita kokonaisuuksia, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä. Arvostamme motivaatiota sekä sitoutumista työhön, joustavuutta ja aktiivista kehittämisotetta.

Apulaisosastonhoitajan viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.