Apulaisosastonhoitaja

Etsimme Vaativan kuntoutuksen osastolle apulaisosastonhoitajaa!

Tule osaksi työyhteisöä, jossa asiakaslähtöisyys ja kuntoutuspotilaan laadukas hoitotyö on meidän yhteinen tavoite ja voimavara. Olet mukana toiminnan organisoinnissa ja moniammatillisen tiimin jäsenenä kehittämässä kuntouttavaa hoitotyötä sekä potilasprosesseja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina hoitotyön johtamisessa. Tarjoamme monipuoliseen työhön hyvän perehdytyksen ja tiiviin osastonhoitaja- ja apulaisosastonhoitajaverkoston. Apulaisosastonhoitaja tekee osastollamme vuorotyötä.

Seinäjoen keskussairaalan 21-paikkaisella kuntoutusosastolla tarjotaan laadukasta ja vaikuttavaa moniammatillista kuntoutusta sekä hoitoa, joka on lääketieteellisin kriteerein määriteltyä erikoissairaanhoidossa toteutettavaksi.

Lue lisää ja hae kuntarekryn kautta 1.10. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.