Apulaisosastonhoitaja, H12 Operatiivinen osasto

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 21.12.2020 – 31.12.2022 osastolle H12 kehittämistyöstä kiinnostunutta apulaisosastonhoitajaa, joka vastaa kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja työnjohdollisista tehtävistä yhdessä osastonhoitajan kanssa. Apulaisosastonhoitaja ylläpitää omaa kliinistä hoitotyön osaamista osallistumalla säännöllisesti myös kliiniseen hoitotyöhön. Työ on kaksivuorotyötä painottuen arkiaamuvuoroihin.

H12 osastolla hoidamme Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen asukkaita, jotka tarvitsevat seurantaa, ohjausta ja neuvontaa esimerkiksi erilaisten urologisten leikkausten jälkeen. Hoidamme myös potilaita, joiden sairaus (esimerkiksi munuaisallastulehdus, syöpäkipu) ei edellytä leikkausta. Osastolla hoidetaan lisäksi korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suu- ja leukakirurgian potilaita. Osasto toimii viikko-osastona.

Haettavalta apulaisosastonhoitajalta toivomme kokemusta hoitotyön kehittämistehtävistä ja muutosprosessien edistämisestä. Toivomme kehittämislähtöistä työotetta sekä kliinistä osaamista kirurgisen potilaan hoidosta. Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveyshuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op.

Hakemukset kuntarekryn kautta 3.11. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.