Kesätyöntekijä, hankinta

Ruukin Peräseinäjoen toimipisteeseen etsitään

kesätyöntekijää hankintaan 

Tehtäviisi kuuluvat tarjouskyselyiden käsittely, ostotilausten hallinta ja muut hankinnan avustavat tehtävät. Työ on projektiluonteista ja sitä tehdään yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa. Työ alkaa kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun saakka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kuten hankinnan, tuotantotalouden tai rakennusalan opintoja ja olet vähintään toisen vuosikurssin opiskelija. Pystyt työskentelemään englannin kielellä ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja halua ottaa vastuuta. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Saat tiimiltä kattavan perehdytyksen tehtäviin ja SAP-järjestelmän käyttöön.

Eduksi katsotaan:

  • SAP-järjestelmien tuntemus
  • aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • rakennusalan tuntemus

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 14.2.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa toimia nopeasti. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa hankinnan esimies Sampo Korppi-Tommola, sampo.korppi-tommola@ruukki.com, puh. 050 314 3333.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.