Toimitusjohtaja

Suomen parhaimpien kenttien joukkoon kuuluva Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy hakee aikaansaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

joka toimii samalla Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n toiminnanjohtajana. Vastaat yhtiön ja seuran toiminnasta sekä edistät innovatiivisella otteella koko Ruuhikosken toiminnan kannattavaa kasvua.

Odotamme sinulta:

  • näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta operatiivisella ja strategisella tasolla
  • vahvoja neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • analyyttista otetta hoitaa tulosvastuullista roolia
  • kokemusta projektien ja isojen kokonaisuuksien johtamisesta
  • markkinointi- ja myyntiosaamista
  • kannustavaa, osallistavaa ja valmentavaa henkilöstöjohtamista
  • yrittäjähenkistä otetta monipuolisessa ja vaihtelevassa roolissa
  • golftoimialan tuntemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Toivomme sinun olevan idearikas toteuttaja, joka saa asioita aikaan innostavalla otteella yhdessä muun organisaation kanssa. Toimit esihenkilönä koko kentän henkilöstölle ja siksi on tärkeää, että sinulla on jo kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja osaat johtaa henkilöstöä menestymään työssään. Pidämme tärkeänä, että haluat aktiivisesti luoda ja ylläpitää yhteistyösuhteita. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja sinulla on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Sinulta löytyy niin kykyä, halua kuin uskallustakin luoda uutta. Toimitusjohtajana vastaat koko Ruuhikosken toiminnasta ja uusien toimintamallien kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin vakavaraisessa yhtiössä ja seurassa, jossa pääset haastamaan itsesi ja kehittämään alueellisesti tärkeän golfyhteisön ja kasvavan lajin toimintaa. Tukenasi tehtävässä toimii ammattitaitoinen henkilöstö, tilitoimistomme, seuran johtokunta sekä yhtiön hallitus. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, tarkempi aloitusaika kuitenkin sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n, palkkatoiveen ja mahdollisen työnaloitusajan kera viimeistään 23.10.2022 sähköpostilla jarmo.marttala@netikka.fi. Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja antaa Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Marttala p. 040 748 4115. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuprosessin aikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Lue lisää Ruuhikoskigolfin sivuilta.

 

Seinäjoella sijaitseva Ruuhikosken golfkenttä on useana vuonna noteerattu Suomen parhaimpien kenttien joukkoon. Kansainvälisesti tunnetun Robert Trent Jones Jr. suunnittelema Ruuhikosken golfkenttä sulautuu komeasti yllättävien korkeuserojen kanssa tyylikkääseen Pohjanmaalaiseen jokimaisemaan. Näissä upeissa puitteissa järjestettiin vuonna 2020 lyöntipelin SM-kilpailut ja vuonna 2024 kentällä tullaan järjestämään opiskelijoiden MM-kilpailut. Ruuhikoskigolf:lla on noin 700 osakkeenomistajaa ja 1500 seuran jäsentä. Kenttä työllistää sesongin aikaan noin 20 henkilöä. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli hiukan yli miljoona euroa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.