Ohjelmistosuunnittelija

Seinäjoki: Ohjelmistosuunnittelija, haluatko päästä mukaan Roiman kasvavaan asiantuntijajoukkoon?

Tule kehittämään ohjelmistoratkaisuja valmistavan teollisuuden, tukkukaupan ja logistiikka-alan asiakkaidemme kanssa!

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa, jolla on joko alalle sopiva koulutus tai muutaman vuoden kokemus ohjelmoinnista, ohjelmistojen kehittämisestä sekä tietokannoista. Toimit suunnittelutiimeissä, jotka toteuttavat kaikki sisälogistiikan ja varastonhallinnan ohjausjärjestelmissä tarvittavat osakokonaisuudet: käyttöliittymät, liiketoimintalogiikan sekä integraatiot muihin järjestelmiin. Toteutusten pohjana on oma FidaWare -ohjelmistomme, jota täydennämme tarvittaessa asiakaskohtaisilla erityisratkaisuilla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Roima tarjouksemme:

Olet mukana kehittämässä markkinoiden johtavaa varastonhallintajärjestelmää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotka ovat oman alansa edelläkävijöitä. Roima on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ohjelmistoalan yritys joka tarjoaa eturivin paikan olla mukana alan uusimmassa kehityksessä. Toimipisteitämme on: Eindhoven, Espoo, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Uusikaupunki.

Lisätietoja Mikko Talvitie, email mikko.talvitie@roimaint.com.

Hae tehtäviin tästä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.