Myyntiassistentti

J.Rinta-Jouppi Oy etsii Rinta-Jouppi Machinen toimipisteeseen Seinäjoelle vanhempainvapaan sijaiseksi

myyntiassistenttia

Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan toukokuun loppupuolella. Jos sinulta löytyy tarkkuutta, olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne, saatat olla etsimämme henkilö!

Rinta-Jouppi Machine myy huollettuja maansiirtokoneita asiakkaan toivomilla varusteilla. Varastossamme on koko ajan satakunta laadukasta maansiirtokonetta dumppereista 50 tonnin kaivinkoneisiin. Vuonna 2018 myimme yli 100 erilaista maansiirtokonetta. Pääasiallinen markkinamme on Suomessa, mutta myymme koneita myös vientiin. Olemme osa J. Rinta-Jouppi Oy:tä, joka on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista yksityisistä autokauppaketjuista. Meillä on hyvä porukka ja jokaisen tekemisellä on merkitystä.

Myyntiassistenttina tehtäviisi kuuluu myyntiä avustavat työtehtävät (erityisesti rahoituksen järjestäminen asiakkaillemme), yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa, asiakirjahallintaa, kirjanpidon avustavat tehtävät jne. Osaamisesi perusteella on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan.

Millaista tyyppiä etsimme?
• Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi), aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.
• Rahoituksen tunteminen katsotaan eduksi.
• Sinulla on ajantasaiset IT-taidot (erityisesti MS Office ja sähköposti).
• Hallitset kirjanpidon perusteet.
• Kommunikoit sujuvasti ja selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti (suomi ja englanti).
• Osaat priorisoida työtehtäviä ja kannat vastuun omista töistäsi.

Mitä sinä saat?
• Mahdollisuuden työskennellä osana tunnettua ja kehittyvää autokauppaketjua, jossa on aito tekemisen meininki.
• Monipuolisen työnkuvan.
• Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön.

Tule mukaan rentoon työporukkaamme!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.4.2019 mennessä: mari@rintajouppimachine.com. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Myyntiassistentti Mari Luiro (puhelimitse 0400 215 974 arkisin 9.00-17.00, sähköpostitse mari@rintajouppimachine.com).

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.