Kokki / kokkiopiskelija

Köökkimme kaipaa lisävahvistusta, joten haetaan työtä pelkäämätöntä ja paineensietokykyistä ravintola-alan ammattilaista. Otamme huomioon myös itseoppineet kokit, joilla on kiinnostusta oppisopimuksella työskentelyyn tai opintojensa loppupuolella olevat kokkiopiskelijat.
Olet etsimämme henkilö mikäli olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, unohtamatta tiimissä pelaamista. Rakastat ruoanlaittoa. Olet elementissäsi hellan ääressä etkä kavahda myöskään kassan käyttöä ja luonnollisesti asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi.
Meillä valmistetaan arkisin asiakkaillemme maittavat lounaat, mutta myös maittavat alkuruoat, pizzat, salaatit, pastat ja kebabit syntyvät laadukkaista aineksista. Hygieniapassin lisäksi sinulta löytyy myös anniskelupassi, jonka voi suorittaa myös työt aloitettuasi.
HAKEMUS ja CV osoitteeseen ravintolaboccio@gmail.com

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.