B2B-myyjä

B2B-MYYJÄ OSAKSI HUIPPUTIIMIÄ!

Vuodesta 1991 asti Rauhala on tarjonnut yrityksille ja yhdistyksille toiminnanohjaus-, talous- ja hr-järjestelmät hyvällä ja kasvollisella asiakaspalvelulla. Meillä panostetaan yhteishenkeen, työhyvinvointiin ja erinomaiseen palvelulaatuun. Nyt meinaa työntekijöiden kädet kuitenkin loppua ja sehän ei sovi meidän arvomaailmaan yhtään. Hae timanttiseen joukkoomme b2b-myyjäksi!

OLETKO SE SINÄ?
Sinulla on rohkeutta ja pitkäjänteisyyttä mennä asiakkaan liiketoiminnan ytimeen ja ongelmiin. Luotat itseesi ja toimit itseohjautuvasti, mutta osaat vastaanottaa palautetta ja omaksua uutta. Olet helposti lähestyttävä tiimipelaaja. Sitoudut työtehtäviin ja -yhteisöön täysillä, mutta odotat sitä myös vastavuoroisesti muilta tiimiläisiltä ja työnantajalta.

Olet jompikumpi seuraavista:
• Sinulla on kokemusta joko toiminnanohjaus-, talous- tai hr-järjestelmien tuloksellisesta myynnistä. Olet lyhyesti todettuna pro-myyjä tällä saralla ja kokemusta löytyy.
• Sinulla on halua kehittyä b2b-myynnin huippuammattilaiseksi. Meillä oppimasi jälkeen sinusta kilpailevat pian kaikki muutkin ohjelmistotalot – me vain sitten osoittaudumme niin mahtavaksi työpaikaksi, ettei sinun tee mieli lähteä!

Uskomme, että kummalla taustalla vain, voit olla juuri se oikea henkilö!

SPEKSIT
Työsuhde on vakituinen. Työpaikkasi sijaitsee Tampereella tai Seinäjoella valintasi mukaan. Työ sisältää hyvät etätyömahdollisuudet. Työntekijöistämme pidetään huolta ja meillä on erittäin hyvät edut. Laita cv, avoin hakemus ja palkkatoive osoitteeseen rekry@rauhala.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA:
liiketoimintajohtaja Tarja Kiili | 0408420472 | tarja.kiili@rauhala.fi
tj Marko Orpana | 0503707722 | marko.orpana@rauhala.fi
www.rauhala.fi

Nyt vaan rohkeasti hakemus meille päin! Saadaan kaikille taas vähemmän murheita ja parempia yöunia – Ai niin!! Tuohan on meidän motto ja niitä tarjoamme asiakkaillemmekin: ”Vähemmän murheita ja parempia yöunia!”

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.