Myyjä Leijonaliigaan

MYYJÄKSI LEIJONALIIGAAN? 

Tavoitteellisia kohtaamisia, arvokkaita asiakaskokemuksia ja hyvää tiimihenkeä työssä, missä onnistuminen ei jää olosuhteista kiinni. Työ Leijonaliigassa tarjoaa sinulle mainion mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi ja ansaita hyvää palkkaa. Kiinnostuitko? Tule luomaan kanssamme arvokkaita asiakaskokemuksia Fortumin väreissä Leijonaliigan riveihin!  

Työ Leijonaliigassa 

Etsimme Seinäjoen myyntitiimiimme uusia vahvistuksia työskentelemään kokoaikaisesti tai vain kesän ajan, jolloin sinulla on mahdollisuus jatkaa myyntiä syksyllä osa-aikaisesti esimerkiksi koulun ohessa. Leijonaliigassa edustamme energiayhtiö Fortumia. Kohtaamme kuluttaja-asiakkaita monikanavaisesti puhelimitse, tapahtumissa ja messuilla, kauppakeskusten kiinteillä myyntipisteillä kartoittaen heidän energiankäyttönsä tarpeet ja tarjoamalla sopivimmat ekologiset energiaratkaisut.  

Leijonaliiga on yhteisö, jonka ydin on porukassa työskentely, yhdessä menestyminen ja työntekijöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Aiempaa kokemusta myynti tai -kohtaamistyöstä ei tarvita, sillä opit työn kautta kaiken tarpeellisen kohtaamisista, ihmisistä, yhteistyöstä ja yhteishengestä, saaden korvaamattoman määrän hyödyllistä kokemusta tulevaisuuden tavoitteitasi varten. Tarjoamme sinulle jatkuvaa, yksilöityä myyntivalmennusta ja Fortumin maailmanluokan tuotteet myyntisalkkuusi, sekä mahdollisuuden urapolkuun myös Rainmakerin sisällä. Työ ei edellytä täysi-ikäisyyttä. 

Maksamme työstä sinulle kiinteän tuntipalkan 10 €/h, minkä lisäksi onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla. Keskituntiansio tehtävässä on tällä hetkellä 15 €/h, mutta parhaat myyjät tienaavat Liigassa huomattavasti tätäkin enemmän. Järjestämme sesongeittain lisäksi palkitsemisgaaloja, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla! 

Työaika tehtävässä on 15 h-40 h / vko sopimuksestasi riippuen ja työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 10.00 – 20 .00 välisenä aikana. Työajat voidaan sopia juuri sinun tilanteeseesi sopiviksi ja halutessasi sinun on mahdollista työskennellä myös viikonloppuisin (klo 10-18.00).   

Rainmaker 

Rainmaker on Suomen suurin myynnin palveluita, contact center -palveluita sekä henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja 1500 työntekijäämme tekee päivittäin myynti ja asiakaspalvelutyötä Suomen tunnetuimpien ja rakastetuimpien brändien parissa. Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia kohtaamalla päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti verkossa, chatissa ja puhelimitse.  

Haku on nyt käynnissä 

Olen Riku Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, ole yhteydessä minuun WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 714 7994 ja kerron sinulle lisää tehtävästä. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi suoraan tehtävään täällä kohdasta “Lähetä hakemus”.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.