Psykoterapeutti

Haemme psykoterapeuttia Seinäjoelle.

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, voisitko olla tiimimme uusi jäsen?

Toimintamme laajentuessa ja vastataksemme kasvavaan kysyntään haemmekin nyt uusia Vastaamolaisia. Jos motivoidut asiakastyöstä ja innostavasta työyhteisöstä, sinulla on Valviran myöntämä psykoterapeutin nimikkeen käyttöoikeus ja yksilöterapiapätevyys, meillä voi olla paikka sinulle.

Vastaamo on joustava työnantaja, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen saa halutessaan vaikuttaa paikallisen yksikön toimintaan. Saat laajat henkilöstöedut ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Hoidamme puolestasi hallinnollisen työn ja saat tueksesi vahvat tausta- ja tukitoiminnot, voit keskittyä täysimääräisesti asiakastyöhön.

Ota meihin yhteyttä jo tänään! Lue lisää!

Keskity asiakastyöhön, me huolehdimme muusta!

Vastaamolla yhdistyy työsuhteen edut ja yrittäjyyden vapaus

Vastaamolla työskentelet työsuhteessa, mutta päätät itse, kuinka paljon, missä ja milloin työtäsi teet. Videovastaanottojärjestelmämme mahdollistaa myös etätyön. Sinun ei tarvitse huolehtia hallinnosta, työtiloista tai työvälineistä – me huolehdimme niistä puolestasi.

Tarjoamme muun muassa tasokkaan, työhyvinvointia edistävän työterveyshuollon ja laajat vakuutukset. Yksinkertainen palkkamallimme mahdollistaa täysipäiväiselle psykoterapeutille lääkärin keskiansioita vastaavan tulotason. Henkilöstöyhtiömme kautta sinulla olisi myös mahdollisuus hyötyä yritysarvomme kasvusta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.