Asentajia ja tuotannon työntekijöitä

Etsimme joukkoomme vahvistukseksi asentajia ja tuotannon työntekijöitä (4-6 henkilöä). Asennustyötehtävät kohdistuvat PRP:n Etelä-Suomen kohteisiin, kotiyksikkösi on PRP-Porvoo. Tuotannon työntekijöitä haemme sekä Porvooseen että Seinäjoelle. Rakennusalan tai metallialan koulutus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätön. Työ on urakkaluonteista ja vaatii sinulta hyvää asennetta. Koulutamme sisäisesti tehtävän mukaisesti.

PRP on erikoistunut rakentamisessa käytettyihin tuotteisiin joissa materiaalina ovat teräs, alumiini tai lasi. Lisäksi näitä pääraaka-aineita tukemassa on useita muita materiaaleja, joista muodostuneita kokonaisuuksia käytetään niin sisä- kuin ulkokäytössä. Kohteina voivat olla julkiset rakennukset vesikatto- ja julkisivutöineen, joista hyvinä esimerkkeinä toimivat Y-talo, Seinäjoen kirjasto Apila, Framin teknologiakeskus rakennuksineen ja monet koulut ja päiväkodit kaupungissamme. Lisäksi PRP toteuttaa taloyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden tarpeisiin muun muassa vesikattoja, kattoturva- ja sadevesijärjestelmiä, terassilasituksia, sisälasituksia ja monia muita sisustukseen liittyviä ratkaisuja.

Lisätiedot ja hakemukset: ossi.viljanen(at)prp.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.