Taloushallinnon asiantuntija EVL

Taloushallinnon asiantuntija EVL

Meillä on paikka avoinna yhteen hiileen puhaltavassa tilitoimistossamme.  Haemme nyt tiimiimme EVL-kirjanpitotaitoista taloushallinnon asiantuntijaa. Voit olla työurasi alussa oleva taloushallinnon osaaja tai jo tilinpäätöstaitoinen ammattilainen. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. Tradenomi) ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa osana moniammatillista asiantuntijaorganisaatiotamme, jossa sinulla on mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen.

Etsimämme henkilö:

  • asiakaslähtöinen ja aktiivinen uuden tiedon hankinnassa
  • Ongelmanratkaisu-, organisointi- ja yhteistyökykyinen
  • Kiinnostunut oman osaamisen kehittämiseen

Tarjoamme

  • perehdytyksen tehtävään ja kokeneen asiantuntijatiimin tuen
  • monipuolisen ja vaihtelevan työn kehittyvien maatilojen kumppanina ja osana monipuolista asiantuntijatiimiä
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä ProAgrian yhteistyöverkostossa
Lisätietoja antaa Kaija Ala-Luukko, 040 832 3521, kaija.ala-luukko@proagria.fi

Jätä hakemuksesi täällä!

 

ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Olemme maatila- ja maaseutuyrittäjiä Etelä-Pohjanmaalla palveleva asiantuntijaorganisaatio ja lisäarvoa luova kumppani. Meitä on noin 85 Suomen parasta alan asiantuntijaa ja tähtäämme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan asiakaskokemuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityskokonaisuus ja laadukkaat palvelut tuotantoon, talouteen ja johtamiseen moniosaajatiimiemme kautta saat vain meiltä. Meille tärkeää on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä joka päivä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.