Kesätyöntekijät

Kesätöihin ProAgria Etelä-Pohjanmaalle!

Hei sinä opiskelija, tule meille kesätöihin! Oletko innokas ja motivoitunut työskentelemään organisaatiossa, joka tuottaa asiantuntijapalveluita maatilojen ja maaseutuyritysten tuotantoon, talouteen ja johtamiseen? Kesätyö on erinomainen tapa aloittaa ura ProAgriassa ja kasvaa kanssamme. Palkkaamme kesätyöntekijöitä kasvintuotanto-, luomutuotanto- ja kotieläintuotantopalveluihin asiantuntijatehtäviin työntekijöidemme kesälomien ajaksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme – mukaan lukien kesätyöntekijät – ovat menestyksemme avain. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssä, jossa pääset hyödyntämään opinnoissasi oppimia taitoja. Haluamme, että saat kaiken irti kesätyöstäsi ProAgriassa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tuen. Meillä pääset kehittämään itseäsi ja kasvamaan ammatillisesti turvallisessa ympäristössä.

Kesän aikana pääset asiakkaidemme ja monipuolisen osaajajoukkomme kanssa työskentelemään ruoantuotannon alkulähteille.

Etsimällämme kesätyöntekijällä on

  • aito kiinnostus toimialaan
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • hyvät perustaidot sosiaalisesta mediasta
  • oma-aloitteisuutta ja joustamiskykyä

Kuinka hakeminen tapahtuu?

Hae täällä!

Kesätyöpaikkojen haut päättyvät tammikuun lopussa. Liitä hakemukseen mukaan hakemuskirje ja CV. Työn aloitus- ja päättymispäivä sovitaan yhdessä. Kerro hakemuksessa, minkälaisiin työtehtäviin haet ensisijaisesti.

Tsemppiä kesätyön hakuun!

#onnistummeyhdessä #proagria #kesätyö2023 #vkd2023

Lisätietoja antaa Tuttu Honkola, 06 416 3111, tuttu.honkola@proagria.fi

ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Tule mukaan ainutlaatuiseen asiantuntijaverkostoomme

Me proagrialaiset olemme maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan asiantuntijoita. Tuomme ratkaisuja muuttuviin tilanteisiin. Meitä on 650 ja toimimme kaikkialla Suomessa kahdeksassa alueellisessa ProAgria keskuksessa ja Keskusten Liitossa. Henkilöstömme mukaan parasta meillä on työkaverit, asiakkaat ja työyhteisö. Työyhteisömme on juureva ja rento.

Teemme merkityksellistä työtä maaseudun yrittäjien kumppanina. Olemme edelläkävijöitä maatila- ja maaseutuyritysten talouden ja yrityskokonaisuuden hallinnassa ja asiantuntemuksessa. Myös asiakkaamme ja sidosryhmämme arvostavat korkealaatuisia talouspalvelujamme. Lupaamme asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta, edelläkävijyyttä ja ratkaisuja.

Rakennetaan yhdessä maatalouden ja maaseudun valoisaa tulevaisuutta!

#onnistummeyhdessä

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.