Hankevetäjä (kansainväliset maataloushankkeet)

Hankevetäjä kansainvälisiin maataloushankkeiseen

Oletko innostunut ja tulevaisuuteen katsova ammattilainen? Tule mukaan tekemään meille kehittämistyötä.

Haemme kansainväliseen ilmastohakkeeseen hankevetäjää vuoden 2023 alusta ja jatkuu vuodelle 2029. Toteutamme yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa 1.10.2022 alkanutta  Climate Farm Demo -hanketta sekä myöhemmin keväällä alkavaa Climate Smart Advisors -hanketta. Hankkeissa on mukana iso joukko eurooppalaista toimijaa. Hankkeiden tavoitteena on löytää ilmaston kannalta hyviä maatalouskäytäntöjä  niin pilottitiloilla kuin asiakkaille tarjottavassa asiantuntijapalvelussa.

Työnkuvaan kuuluu myös vuoden 2023 loppuun asti jatkuva Ilmastosoturit -hankkeen toteuttajan tehtävät. Ilmastosoturit hanketta toteutetaan yhteistyössä SeAMK:n ja Luken kanssa. Työhön kuuluu työajan puitteissa myös asiantuntijatyötä maatilojen hiiliviljelyn parissa.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua maatilojen ilmastoviisaisiin ratkaisuihin niin kotimaassa kuin eri euroopan maissa. Tule innostumaan asiasta kanssamme!

Tehtävä edellyttää

  • hyvää englanninkielen taitoa,
  • kiinnostusta kansainvälisiin tehtäviin
  • innostusta maatalouden ilmastoviisaiden ratkaisujen hakemiseen
  • ja tiimityötaitoja.
  • maatalouden korkeakoulututkintoa.
Tarjoamme
  • perehdytyksen tehtävään ja kokeneen asiantuntijatiimin tuen
  • monipuolisen ja vaihtelevan työn kehittyvien maatilojen kumppanina ja osana monipuolista asiantuntijatiimiä
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä ProAgrian yhteistyöverkostossa
Lisätietoja antaa Juha-Matti Toppari, 043 8252 806, juha-matti.toppari@proagria.fi

Jätä hakemuksesi täällä!

 

ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Olemme maatila- ja maaseutuyrittäjiä Etelä-Pohjanmaalla palveleva asiantuntijaorganisaatio ja lisäarvoa luova kumppani. Meitä on noin 85 Suomen parasta alan asiantuntijaa ja tähtäämme siihen, että asiakkaanamme saat parhaan asiakaskokemuksen liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityskokonaisuus ja laadukkaat palvelut tuotantoon, talouteen ja johtamiseen moniosaajatiimiemme kautta saat vain meiltä. Meille tärkeää on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Sen eteen teemme töitä joka päivä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.