B2B-myyjä

Olemme digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Ydinosaamistamme on laadukas & tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki digimarkkinoinnin ratkaisut helposti saman katon alta. Olemme myös osa Kaleva Mediaa.

Pro Ratas vahvistaa yhä palvelukykyään Pohjanmaalla ja hakee kasvun tueksi B2B-myyjää kenttämyyntiin Pohjanmaan alueelle.

Meillä myyjät saavat kyytiinsä salkullisen laadukasta myytävää: kotisivut ja videot, Google-perheen tuotteet (mm. hakusana-, display- ja videomainonta) ja sosiaalisen median ratkaisut (Facebook, Instagram, LinkedIn). B2B-myyjänä pääset tarjoamaan laajalle asiakaskunnallemme erilaisia digimarkkinoinnin ratkaisuja niin yksittäisistä kampanjoista aina kokonaisratkaisuihin saakka. Olemme jatkuvasti alan aallonharjalla, joten myyjiltämme löytyy aina uusia ratkaisuja tuotavaksi pöytään.

Sinä voit olla vielä myyntiurasi alkutaipaleella tai jo monissa asiakaskohtaamisissa marinoitunut kehäkettu – meillä asenne ratkaisee! Auto ja ajokortti tulee kuitenkin löytyä, jotta saavutat asiakkaamme Pohjanmaan alueella tapaamisen koittaessa. Konttorimme sijaitsee Seinäjoella, mutta sinun ei tarvitse. Voit toimia tehtävässä paljon myös etänä eikä tehtävän hoitaminen ole sidottu tiettyyn sijaintiin. Olet toivottavasti varustettu myös ennakkoluulottomalla ja tavoitteellisella työskentelyotteella sekä erinomaisilla asiakaspalvelutaidoilla.

Ruotsinkielen osaaminen lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätön edellytys tehtävään hakeaksesi.

Työsuhteet meillä alkavat aina kattavalla koulutusjaksolla, joten aiempi kokemus juuri vastaavanlaisesta myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Eduksi kuitenkin katsomme alaan sopivan koulutuksen ja / tai työkokemuksen sekä digialan tuntemuksen.

Me olemme osa Kaleva Mediaa, mikä tarjoaa leveät hartiat työmme tueksi. Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen ja jaamme mielellämme talossa jo olevaa vankkaa myynnin osaamista myös uusille tulokkaille. Organisaatiomme on matala ja ketterä, jossa ei turhalla byrokratialla pullistella! Provisiopalkkausmallimme on reilu ja kannustava.

Etätyöt ovat meillä arkea ja tarjoamme siihen asiaankuuluvat laitteet. Suomen talven ollessa pimeimmillään, työskentelemme ajoittain vaikka Välimeren auringon alla.

Uskomme jokaisen työntekijän yksilölliseen huomioimiseen niin koulutustarpeiden suhteen kuin vapaa-ajalla – mietitään siis yhdessä miten voisimme tukea juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme, että töihin on kiva tulla.

Tsekkaa lisää meistä ja tavastamme palvella asiakkaitamme täältä: https://www.proratas.fi/

Jos siis sytyt B2B-myynnille ja vakituinen työ digimarkkinoinnin aallonharjalla toisiaan tukevasta porukasta houkuttaa – hae pikaisesti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Seuraava koulutusjaksomme starttaa maaliskuun 2020 alkupuolella.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävästä sinulle lisätietoja Suomen Henkilöstötalolla antaa Miia Sinkko, p. 010 2306528 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse miia.sinkko@henkilostotalo.fi.

Voit täyttää hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta (https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/b2b-myyja-pro-ratas-oy-seinajoki/) tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”B2B-myyjä Pro Ratas”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Viimeinen hakupäivä on su 9.2.2020.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Sopivaa henkilöä voit vinkata täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.