Myyntineuvottelijoita

Palkkaamme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen 5 MYYNTINEUVOTTELIJAA kuluttajatiimiin!

Tässä tiimissä työ on monipuolista asiakastyötä, koska tiimi tarjoaa edullista käyttösähköä asiakkaille, joten et joudu tyrkyttämään asiakkaille mitään! Kartoitamme aina asiakkaan nykytilanteen ja tarjoamme hänelle parhaimman vaihtoehdon tuotevalikoimastamme. Ainoa päämäärämme on pienentää asiakkaan sähkölaskua ja siihen me pystymme. Helppoa, eikö vaan?!

Emme edellytä erityistä koulutusta tai aiempaa kokemusta, vaan kaikki työntekijämme pääsevät mukaan PALKALLISEEN Prime STEPS™- valmennusohjelmaan. 10-portainen Prime STEPS™-valmennusohjelma antaa Sinulle valmiudet toimia asiakashankinnan tehtävissä menestyksekkäästi ja tehdä hyvää tiliä! Meillä asenne ratkaisee!

Primellä tilipussi muodostuu turvallisesta 1500 €:n takuupalkasta sekä jokaisesta kaupasta maksettavasta provisiosta. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset extra-ansiot bonusjärjestelmän avulla. Keskimäärin tässä tehtävässä ansaitaan 2500 €/kk, joten pelkän takuupalkan varassa kenenkään ei tarvitse Primellä olla. Kilpailukykyisen palkan lisäksi kannustamme työntekijöitämme etuseteleillä, elektroniikalla, ulkomaanmatkoilla ja muilla mahtavilla palkinnoilla. Näin pääsemme yhdessä puhumalla tuloksiin!

Käy tutustumassa työntekijöidemme tarinoihin ja ajatuksiin työpaikasta osoitteessa: http://www.primesales.fi/huiput

Lähetä työhakemus näppärästi nettisivujemme www.primesales.fi/rekry kautta. Olemme sinuun yhteydessä työhaastattelun sopimiseksi pian. Voit myös soittaa/whatsapata/tekstata suoraan Jere Järviselle (040 825 1841) ja kysellä lisää työtehtävästä.

Toimistojemme menoon voit tutustua somessa:
https://www.instagram.com/primesalesoy/
https://www.facebook.com/PrimeSalesOy/

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa sekä Turussa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,2 milj. € ja vuoden 2019 liikevaihtotavoite on 3,8 milj. €. Työllistämme yli 80 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.