Ostaja

Haemme Finn-Power Oy:lle

OSTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ostajan toimenkuva koostuu pääosin operatiivisista hankinnan tehtävistä. Vastuullasi tulee olemaan materiaalien ostot, niiden saatavuus ja oikea-aikaisuus, hintojen kilpailutus, tilaus- ja toimitusketjun hallinta sekä varaston optimointi suunnitelmien ja tarvelaskennan mukaan. Osallistut aktiivisesti toimittajayhteydenpitoon tuotteiden hyvän saatavuuden, palvelutason ja toimitusten laadun ylläpitämiseksi ja kannattavan liiketoiminnan varmistamiseksi.

Ostajan toimenkuva tulee sijoittumaan osaksi rentoa ja mukavaa materiaalinhallintaryhmäämme ja toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä strategisen hankinnan, tuotannon, laatuosaston ja tuotekehityksen kanssa.

Sinulla on:

• Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta
• MS Office-taidot
• Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
• Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen
• Työskentelyotteesi on järjestelmällinen
• Kokemusta ERP-järjestelmän käytöstä. Meillä on käytössä Microsoft Dynamics 365 toiminnanohjausjärjestelmä.

Odotamme sinulta:

• Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa ratkaisuhakuisesti
• Paineensietokykyä ja joustavuutta. Työnkuva vaatii välillä paineensietokykyä ja kykyä tehdä nopeita ratkaisuja
• Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
• Jos sinulta löytyy lisäksi huumorintajua, sovit varmasti meidän materiaalihallintaryhmäämme loistavasti!

Tarjoamme:

Meillä Finn-Powerilla pääset ostajana työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja työkaverisi ovat mukavia ja rentoja. Meillä on tekemisen meininki osaavassa ja tekevässä työyhteisössä ja meille on tärkeää, että työyhteisömme voi hyvin. Pääset laajan työterveyshuollon piiriin, saat mahdollisuuden joustavaan työaikapankkiin ja lisäksi tarjoamme sinulle rehdin ja reilun työilmapiirin.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jäämme odottamaan hakemustasi, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä antaa materiaalihallintaryhmän päällikkö Marko Setälä (marko.setala@primapower.com tai p. 050 3122 856 klo 09:00-15:00 välisenä aikana).

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.