Mekaniikkasuunnittelijoita (2)

Etsimme kahta

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Seinäjoelle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin tuotekehitys- ja toimitusprojektien suunnittelutehtäviin sekä tuotteiden ylläpitotehtäviin. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta nykyaikaisista 3D-suunnitteluohjelmistoista.

Arvostamme:

– Työkokemusta kone- ja laitesuunnittelusta
– Vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Oma-aloitteista työskentelytapaa
– Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä vientiyrityksessä. Toimitilamme ja työvälineemme ovat ajantasalla ja panostamme monipuolisesti mm. työhyvinvointia tukeviin palveluihin. Käytössämme on Seinäjoelle 2018 valmistuneet modernit työskentelytilat.

Lisätietoja antaa keskiviikkoisin klo 14-16 suunnittelupäällikkö Jussi Kosola, puh. 050 410 1705. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lähetä hakemuksesi täällä viimeistään 31.1.2021.

 

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Finn-Power Oy on savuton työpaikka. Meitä finnpowerilaisia on n. 350. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie -konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.