Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijaa

toimimaan asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä talouspalvelutiimissämme.

Toimit itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi raportoinnista, kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Tilinpäätöskokemuksen ja kirjanpitolainsäädännön tuntemuksen ohella hallitset myös verotukseen liittyviä kysymyksiä. Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaiden kanssa. Ymmärrät yrittäjän lukujen lisäksi hänen arkeaan sekä liiketoimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista ja kokemusta taloushallinnosta. Odotamme sinulta halua yrittäjän ja yrityksen auttamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Toivomme sinulta kykyä työskennellä modernien ja useiden ohjelmistojen parissa (mm. Fivaldi, Visma.net, Fennoa). Sinulla on kaupallinen koulutus esim. merkonomi/tradenomi/KTM. Katsomme eduksi tilitoimistoympäristön tuntemisen.

Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja vastuuntuntoinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Korostamme tiimissämme positiivista ja joustavaa asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Osaat johtaa työtäsi etkä kavahda ajoittaista aikapainetta.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoen tai Alavuden toimipisteellämme valintasi mukaan.

Miksi Priima Yrityslaskenta?
Olemme oikea valinta, kun arvostat motivoituneita työkavereita, haastavia työtehtäviä ja innostavaa ilmapiiriä. Pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään ja kasvuhaluiseen työympäristöön. Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja tilaisuuden kehittää ammattiosaamista.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi!
Hae tehtävää viimeistään 16.12.2018 klo 16.00 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen riitta.jaskari@priimalaskenta.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikoksi Hakemus, taloushallinnon asiantuntija.

Jos ilmoitus herätti kysymyksiä, ota yhteyttä. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Riitta Jaskari, puh. 040 843 5541. Puhelintiedustelut mieluiten arkisin klo 9-11 tai ma 10.12. klo 12-19.

Priima Yrityslaskenta Oy on kasvava ja uudistuva taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Olemme asiakkaillemme konsultoiva ja kehittävä kumppani. Rakennamme vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita. Me toimimme useilla toimialoilla ja palvelemme asiakkaita koko maan laajuisesti. Priima Yrityslaskenta on osa Rauhala Yhtiöt -konsernia.

Tutustu lisää: www.priimalaskenta.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.