KYC-palveluneuvoja

Töihin Suomen parhaaseen pankkiin?

Jos ihmisläheinen pankki on sinun juttusi ja haluat olla Suomen paras, Suomen parhaiden joukossa, niin miksi et tulisi meille hommiin? Arvostamme huipputyyppejä, joilla on oikea asenne ja sydän paikallaan.

POP Pankki, Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään. Pankillamme on konttorit Kurikassa, Tampereella ja Seinäjoen Ideaparkissa sekä asiakkaita verkossa palveleva digikonttori POP Online. Tampereen konttorin yhteydessä toimii myös kiinteistönvälitysliikkeemme POP Kotikauppa. Olemme saaneet kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja iloisesta palvelustamme, joka on tutkitusti Suomen parasta (Epsi Rating) jälleen vuonna 2022 niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin mielestä.

Haemme Seinäjoen Ideaparkin konttoriin

KYC-PALVELUNEUVOJAA

Haemme joukkoomme uutta työkaveria määräaikaiseen työsuhteeseen raudanlujien ammattilaistemme porukkaan, tutkitusti Suomen parhaan palvelun pankkiin.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa asiakkaan tuntemisen projektista (KYC = Know Your Customer), kohderyhmänä henkilö- ja yritysasiakkaat. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaan tuntemisen velvoitteeseen liittyvät taustatehtävät sekä asiakaskohtaamiset niin verkossa kuin konttorillakin.

Arvostamme tarkkaa ja omatoimista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia lisää rahoitusalasta. Kyseisessä tehtävässä pääset osaksi tärkeää prosessia, jossa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisten työtehtävien parissa sekä syventämään ja kerryttämään osaamistasi.

Meillä on Suomen parhaat työkaverit. Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. POP Pankit on kehittyvä finanssiryhmä, joka on palkittu parhaasta asiakaspalvelusta jo yli kymmenen vuoden ajan! Asiakas on ykkönen, se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoa tehtävistä antaa KYC/AML-Officer Annu Kiskola, puh. 040 1531565.

Hakuaika päättyy tiistaina 14.2.2023. Hae paikkaa hakulinkin kautta. Hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuaikana.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.