Henkilöasiakkaiden asiakasvastaava (Kurikan konttori)

POP Pankki, Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään. Pankillamme on konttorit Kurikassa, Tampereella ja Seinäjoen Ideaparkissa. Tampereen konttorin yhteydessä toimii myös kiinteistönvälitysliikkeemme POP Kotikauppa. Olemme saaneet kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja iloisesta palvelustamme, joka on tutkitusti Suomen parasta (Epsi Rating) jälleen vuonna 2021 niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin mielestä.

Haemme Kurikan konttoriimme Suomen parasta

HENKILÖASIAKKAIDEN ASIAKASVASTAAVAA

Suomen parhaan pankkipalvelun kasvaneen kysynnän takia haemme joukkoomme uutta käsiparia raudanlujien ammattilaistemme porukkaan, tutkitusti Suomen parhaan palvelun pankkiin.

Henkilöasiakkaiden pankkipalvelujen asiakasvastaavana vastaat siitä, että niin nykyiset kuin tulevatkin asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme jatkossakin.

Asiakasvastaavan työhön kuuluu henkilöasiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu. Vastuullasi on oma asiakassalkku, johon kuuluvien asiakkaiden pankkiasioita hoidat aktiivisesti ja vastaat heidän kokonaisvaltaisesta palvelustansa. Tarjoat heille palveluja niin säästämisen, sijoittamisen, rahoituksen kuin päivittäisasioinninkin tarpeisiin. Kasvatat asiakassalkkuasi uusilla asiakkailla aktiivisen asiakashankinnan myötä.

Pankkiosaamisen lisäksi tehtävä vaatii erinomaisia myyntitaitoja, halua kehittyä ja tehdä tulosta. Olemme tiivis työyhteisö, jossa vaaditaan hyviä joukkuepelitaitoja. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

Uusasiakashankinta on tärkeällä sijalla arjessamme. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin tilaisuuksiin kuten messuille ja muihin vastaaviin tapahtumiin.

 Arvostamme kun sinulla on

 • soveltuva koulutus ja kokemusta rahoitusalalta
 • näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä
 • hyviä yhteistyötaitoja
 • kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti
 • jo suoritettu APV1-tutkinto katsotaan eduksi

  Tarjoamme asiakasvastaavalle

 • Suomen parhaat asiakkaat ja työkaverit
 • monipuolisen työtehtävän, joka antaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet
 • mahdollisuuden sopimuksen mukaisesti tehtävään etätyöhön
 • kykyjäsi vastaavan palkkauksen
 • hyvät henkilökuntaedut
 • joustavan työajan
 • tukea osaamisen kehittämiseen

Kaupan päälle saat Suomen parhaat työkaverit. Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. POP Pankit on kehittyvä finanssiryhmä, joka on palkittu parhaasta asiakaspalvelusta useina vuosina.  Asiakas on ykkönen, se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Lisätietoa tehtävistä antaa palvelupäällikkö Jaana Isoniemi, puh. 040 801 1940  ti 7.12. klo 15 – 16.   Hae viimeistään 12.12 . hakulinkin “hae paikkaa” kautta.

POP Pankki Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään, joka on suomalainen 21 itsenäisen pankin muodostama finanssiryhmittymä. Ryhmään kuuluu myös verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.