Palveluneuvojia

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, asiakkaidensa omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki, joka on osa POP Pankki -ryhmää. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi. Asiantuntevaan henkilöstöömme kuuluu noin 50 pankkialan ammattilaista. Konttoreita pankissamme on kuusi, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla ja yksi Oulussa. Lue lisää: www.poppankkipohjanmaa.fi

Meille henkilökohtainen palvelu on vielä arvossaan ja haemme nyt lisää PALVELUNEUVOJIA / ASIANTUNTIJOITA Kauhavan toimialueelle.

Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu monipuolinen ja laadukas asiakaspalvelu. Vahvuuksiasi ovat aloitteellinen ja myynnillinen työskentelytapa, sekä halu kehittyä tehtävässäsi. Arvostamme aikaisempaa rahoitusalan kokemusta sekä muuta pankkipalvelussa hyödynnettävää asiantuntemusta. Voit olla vahva pankkialan osaaja tai myös aidosti alalle haluava tulevaisuuden tekijä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. APV-tutkinto on sinulle eduksi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mahtavan työyhteisön luotettavassa ja kehittyvässä pankissamme. Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kangas & Svinhufvud Oy:ssa Martti Kangas, puh 040 700 7754 tai martti.kangas@kangassvinhufvud.fi.
Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 24.2.2020 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.