Palkanlaskija

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on eteenpäin katsova ja dynaaminen tilitoimisto, jossa henkilöstö on ykkösasia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja uramahdollisuuksiin. Uskomme, että yhdessä hyvinvoivan henkilöstön kanssa saamme aikaan positiivisia tuloksia myös asiakkaiden liiketoiminnassa.
Olemme Etelä-Pohjanmaan markkinajohtaja yritysten taloushallinnon palveluiden tuottajana laajalla ohjelmistovalikoimallamme. Tuotamme palveluita Seinäjoelta, Alavudelta, Kurikasta, Lapualta, Jalasjärveltä ja Kauhajoelta käsin. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ekonomitoimisto.fi.

Haemme Seinäjoelle palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja henkilöstöön panostavaan työyhteisöömme.

Työtehtävässä toimit eri työehtosopimusten piirissä olevien yritysten ja yhdistysten palkanlaskijana. Työpäiväsi koostuvat eri asiakasyritysten tunti- ja kuukausipalkkojen palkanlaskennasta ja niihin liittyvistä raportoinneista, viranomaisilmoitusten tekemisestä sekä muista palkanlaskentaan liittyvistä työtehtävistä. Ekonomitoimistossa pääset työskentelemään monipuolisten, eri kokoisten ja haasteisten asiakkaiden parissa osana asiantuntevaa ja välittävää tiimiä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä alaa koskevien keskeisten lainsäädäntöjen tuntemista. Lisäksi toivomme positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Toivomme, että sinulla on kokemusta palkanlaskennasta – mahdollisesti jopa tilitoimistossa.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja syventää osaamista eri osa-alueilla tarjoamalla työntekijöille jatkuvaa koulutusta, laajan ja osaavan työyhteisön tuen sekä laajat ja modernit ohjelmistot.

Tule rakentamaan unelmiesi työpaikkaa Pohjanmaan Ekonomitoimiston ainutlaatuiseen työyhteisöön, joka ilahduttaa positiivisuudellaan, yrittäjähenkisyydellään ja huolenpidollaan joka päivä. Lähetäthän hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen osoitteessa https://ekonomitoimisto.fi/meista/taloushallinnon-tyopaikat/ 31.1.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä saat Anne-Mari Kujalalta (050 3137957, anne-mari.kujala(at)ekonomitoimisto.fi).