Kirjanpitäjiä

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on eteenpäin katsova ja dynaaminen tilitoimisto, jossa henkilöstö on ykkösasia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja uramahdollisuuksiin. Uskomme, että yhdessä hyvinvoivan henkilöstön kanssa saamme aikaan positiivisia tuloksia myös asiakkaiden liiketoiminnassa. Olemme Etelä-Pohjanmaan markkinajohtaja yritysten taloushallinnon palveluiden tuottajana laajalla ohjelmistovalikoimallamme. Tuotamme palveluita Seinäjoelta, Alavudelta, Kurikasta, Lapualta, Jalasjärveltä ja Kauhajoelta käsin. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ekonomitoimisto.fi.

Haemme Seinäjoelle ja Kauhajoelle

Kirjanpitäjiä

vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja henkilöstöön panostavaan työyhteisöömme.

Kirjanpitäjänä toimit taloushallinnon asiantuntijana tärkeänä kumppanina asiakkaillesi. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, raportoinnista ja neuvonnasta erilaisten asiakasyritysten ja -yhdistysten parissa. Ekonomitoimistossa pääset työskentelemään monipuolisten, eri kokoisten ja haasteisten asiakkaiden parissa osana asiantuntevaa ja välittävää tiimiä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä alaa koskevien keskeisten lainsäädäntöjen tuntemista. Lisäksi toivomme positiivista ja oma-aloitteista työotetta. Sinulla on kokemusta kirjanpidosta – mahdollisesti jopa tilitoimistossa.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja syventää osaamista eri osa-alueilla tarjoamalla työntekijöille jatkuvaa koulutusta, kuten mahdollisuuden yrityksen omaan KTL-koulutukseen tai talouspäällikköpolkuun, laajan ja osaavan työyhteisön tuen sekä laajat ja modernit ohjelmistot.

Tule rakentamaan unelmiesi työpaikkaa Pohjanmaan Ekonomitoimiston ainutlaatuiseen työyhteisöön, joka ilahduttaa positiivisuudellaan, yrittäjähenkisyydellään ja huolenpidollaan joka päivä.

Lähetäthän hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen osoitteessa https://ekonomitoimisto.fi/meista/taloushallinnon-tyopaikat/ 31.10.2019 mennessä. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja avoinna oleviin tehtäviin liittyen saat Anne-Marilta (050 3137957, anne-mari.kujala@ekonomitoimisto.fi).

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.