Kirjanpitäjä / taloushallinnon konsultti

Kirjanpitäjä – haluatko löytää täyden potentiaalisi hyvän porukan kanssa?

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on pääosin Etelä-Pohjanmaan alueella toimiva konsultoiva tilitoimisto. Meitä on noin 90 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 7 meur. Toimimme Seinäjoen lisäksi Kauhajoella, Kurikassa, Alavudella, Lapualla ja Jalasjärvellä. Meiltä osaavaa palvelua saa aina henkilökohtaisesti – meille on helppo tulla. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja asiakkaamme suosittelevat meitä. Me haluamme olla unelmien työpaikka ja uskomme, että yhdessä osaavan jos hyvinvoivan henkilöstön kanssa saamme aikaan positiivisia tuloksia myös asiakkaidemme liiketoiminnassa. Tiedämme ja tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan – se on kaiken toimintamme ydin. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme eduksi. Toimimme asiakastamme kuunnellen ja kuullen. Missiomme on: mitä tahansa haasteita yrityksesi taloudessa kohtaat, me yhdessä hoidamme ne kaikki.

Etsimme Ekonomitoimistoon kirjanpitäjää / taloushallinnon konsulttia.

Sinulla on:
* Kiinnostusta asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen mukaanlukien raportoinnin räätälöiminen asiakasta tukemaan, verojen optimointi ja talouden konsultointi.
* Min 3 vuotta kokemusta kirjanpitäjänä, tilinpäätöksiä, veroilmoituksia tai vastaava työkokemus
* Tradenomin tai Ekonomin koulutus
* Aimo annos positiivisuutta ja intohimoa taloushallintoon *Kiinnostusta kehittyä taloushallinnon konsultiksi

Tarjoamme laajat henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkan mukaanlukien tulospalkkiot, mahdollisuuden etätöihin ja alan monipuolisimmat mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Meillä jokaisen toimenkuva ja urapolku rakennetaan henkilön omien vahvuuksien kautta. Koska olemme riittävän suuri pieneksi, mutta riittävän pieni suureksi.

Haluatko ottaa harppauksen eteenpäin urallasi? Laita avoin hakemus nettisivujemme kautta. Haku on jatkuva, joten kannattaa olla nopea. Rekrytoimme heti sopivan kandidaatin löydyttyä.  www.ekonomitoimisto.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa