Perintäkäsittelijä (2)

TULE RITARIKSI!Meillä Perintäritarissa kädet täyttyvät perinnän ja asiakaspalvelun työstä, jonka vuoksi haemme KAHTA perintäkäsittelijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Seinäjoelle.Perintäritari on vahvasti seinäjokiset (vai seinäjokelaiset?) juuret omaava perheyritys, jolla on jo yli 30 vuoden kokemus yritysten auttamisesta saatavien perinnässä. Meillä asiakkaat ja palvelu ovat toiminnan ytimessä ja suurin vahvuutemme onkin laadukas asiakaspalvelu, johon haemme nyt vahvistuksia. Saatavien perintä on lähes täysin asiakaspalvelutyötä, jossa menestyäkseen tarvitaan ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutustaitoja, sekä huolellisuutta työn tekemisessä. Liiketalouden opinnot sekä aikaisemmat työt päätteen äärellä antavat myös hyviä valmiuksia työtehtävien omaksumiseen ja suorittamiseen.Mikäli nyökytit hyväksyvästi näiden kriteereiden edessä, jatka lukemista! Meillä on tarve kahdelle uudelle Ritarille, jotka voisivat aloittaa meillä kesäkuukausien aikana toistaiseksi voimassaolevissa työsuhteissa Seinäjoen toimistollamme. Pyrimme tarjoamaan työntekijälle turvallisen työympäristön vastuullisen työn parissa. Aikaisempaa kokemusta perintäalalta ei tarvitse olla, sillä me perehdytämme jokaisen henkilön huolellisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi esimerkiksi lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut.Mikäli kiinnostuit tästä vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi mailitse juha@perintaritari.fi

Lisätietoja työpaikoista antaa toinen yrittäjistä, Juha Järvinen, numerosta 0440172424. Täytämme työpaikat, kun olemme löytäneet sopivat henkilöt hakijoiden joukosta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.