Pannukakkutalo – Franchisingyrittäjä

Tule mukaan pannukakkujen herkulliseen maailmaan!

Miltä kuulostaisi ura pannukakkutalon yrittäjänä?

Pannukakkutalot ympäri Suomen tarjoavat herkullisia pannukakkuja jokaiseen makuun. Olemme erikoistuneet perisuomalaisiin pannukakkuihin, joita joka kodissa on joskus paistettu. Meillä ne on kuitenkin viety aivan uudelle tasolle. Taloistamme saa pannareita lähes satoja erilaisia, niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä.

Asiakkaat voivat nauttia herkuistamme ravintoloissa paikan päällä, noutaa pannukakut mukaan take away mahdollisuuden avulla tai tilata ne kotiinkuljetuksella omaan sijaintiisi. Kaikki tämä pannukakkutalon omien sivujen /verkkokaupan kautta.

Kahvila- ja ravintolatyöskentelystä ei tarvita aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme uusille yrittäjille kattavan koulutuksen. Ketjumme auttaa yrittäjää perustamaan pannukakkutalon vilkkaiden katujen kivijalkaan tai löytämään parhaat paikat hyvien asiakasvirtojen ääreltä. Yrittäjä saa käyttöönsä kattavan tietopaketin yrittämisestä, pannukakkutalon konseptin materiaalit sekä reseptit.

Saat ketjulta jatkuvaa tukea ja tarvitsemasi avun.

Kanssamme on helppo menestyä, sillä meitä ei ole vielä tarpeeksi!

Kun kiinnostuit,saat sivuiltamme otettua helposti meihin yhteyttä. Tervetuloa rohkeasti mukaan!
https://pannukakkutalo.fi/yrittajaksi/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.