Lastenhoitaja

Päiväkoti JUMP on englanninkielellä suihkutettu ja lähiruualla ravittu laadukasta varhaiskasvatusta tarjoava yksityinen liikuntapäiväkoti Seinäjoella. Avaamme uuden päiväkodin Seinäjoen Ideaparkiin marraskuussa 2019. Jatkossa toimimme siis sekä Yrittäjäntiellä että Ideaparkissa.

Lastenhoitaja (2 paikkaa)

Vahvistamme iloista, energistä ja kehittämishaluista joukkoamme ja haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ammattitaitoista ja kokenutta lastenhoitajaa (2 paikkaa), joka tekee työtään sitoutuneesti ja suurella sydämellä. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksemme sisällä.

Odotamme hakijalta ammatillista, joustavaa ja itsenäistä työotetta, iloista ja reipasta asennetta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myönteistä suhtautumista englanninkielen käyttöön päiväkodissamme.

Kelpoisuusvaatimuksena Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, lähihoitajan osalta suuntautuminen lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatustyöhön.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Koeaika on neljä kuukautta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävä alkaa 18.11.2019, tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa 10.10.2019 mennessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.
Sähköiset hakemukset cv:n kera os. jump(at)dap.fi.
Viestin otsikkokenttään “Lastenhoitaja”.

Yhteydenotot arkisin klo 11-12 päiväkotipäällikkö Kirsi Palenius, p. 044 7272 152 tai kirsi.palenius(at)dap.fi

Lisätiedot www.paivakotijump.fi

Hyppää mukaan liikuttavaan varhaiskasvatustyöhön!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.