Harjoittelupaikka tietotekniikan opiskelijalle

TEKNIIKAN ALAN OPISKELIJALLE HARJOITTELUPAIKKAMAHDOLLISUUS SÄHKÖISEN SANOMALIIKENTEEN VALVONNASSA JA TUESSA

 

Olemme suomalainen sanomanvälitysoperaattori. Käytännössä huolehdimme asiakkaidemme sähköisten kauppasanomien, kuten tilauksien, laskujen ja tullisanomien muuntamisesta ja siirtämisestä osapuolten välillä. Lisäksi valvomme sanomaliikenteen toimintaa ja annamme tukea asiakkaillemme.

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista, asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista tiimipelaajaa!

Meillä työskentelee esimerkiksi ohjelmisto- ja tietotekniikan insinöörejä. On eduksi, jos tiedät mitä termit/lyhenteet XML, XSLT, EDI, Java, FTP, HTTP, SQL, C#, REST, JSON, API ja hyvä asiakaspalvelu tarkoittavat.

Saat apua ja tukea tarvittavan määrän harjoittelun aikana.

Lähetä avoin hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen posti@ows.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikoksi CAREERDAY: Etunimi Sukunimi.

Lisätietoja: Jukka Sippola, Projektipäällikkö, p. 0408420451 jukka.sippola(at)ows.fi

OWS Finland Oy www.ows.fi

Olemme menestyneet useasti Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksissa. Meillä on kiva olla töissä ja työntekijöistämme pidetään huolta!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.