Työmaapäällikkö

Oteran Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen infra-alan kasvuyritys. Toimintamme perustuu projektinjohtokonseptiin sekä Lean-pohjaiseen tuotantosysteemiin. Toteutamme vaativatkin tie-, vesihuolto-, silta- ja sillankorjausurakat, satama-, ratatekniset- ja betonirakennetyöt sekä laajakaista- ja sähköverkkourakat luotettavasti ja laadukkaasti yhdessä sitoutuneiden omistajatyöntekijöidemme ja yhteistyöverkostomme kanssa. Arvojamme seuraten teemme työmme kerralla kuntoon.

Toimintamme jakaantuu Suomessa seitsemään aluetoimistoon, jotka kattavat yhteensä 36 oteranilaista. Liikevaihtomme vuodelta 2020 on 40,3 miljoonaa euroa. Menestyksemme perustukset ovat toimintamme ja osaamisemme jatkuvassa kehittämisessä.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

Työmaapäällikköä Pohjanmaalle maanrakennuspuolelle

Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana alueen työpäällikön alaisuudessa eri kokoisissa maanrakentamisen hankkeissa. Sinulla on kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä muun henkilöstön tuella. Vastaat työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista, logistisesta suunnittelusta sekä arjen turvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit yhteyshenkilönä sekä tilaajan että alihankkijoiden suuntaan. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta infrahankkeista. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Etsimämme henkilö kokee arvomme omanlaisikseen sekä omaa itsenäisen, vastuullisen ja ahkeran työotteen, paineensietokykyä ja muutosvalmiutta sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Etsimme joukkoomme aktiivista asioiden läpiviejää, sanalla sanoen tekijää.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja luotettavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan etuineen.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, 31.8. mennessä.

Yhteyshenkilösi asiassa on työ- ja ympäristöpäällikkö Mika Koskela, 0400 363 032, etunimi.sukunimi@oteran.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.