Siivooja

Sinä ahkera työntekijä, jolla pysyy moppi kädessä ja pesuaineet eivät aiheuta ihottumaa jo pelkästä ajatuksesta. Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset näkemään oman käden jäljen ja liikkumaan Seinäjoen alueella? Mikäli tunnistit itsesi, meillä on sinulle työpaikka!

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen alueelle SIIVOOJAA eri kohteisiin. Kohteet ovat kauppoja ja ravintoloita, joten työskentely tapahtuu pääasiassa sisätiloissa.

Etsimämme henkilö on joustava, luotettava ja kykeneväinen itsenäiseen työhön. Eduksesi on, jos olet aiemmin tehnyt siivoojan töitä ja erilaiset siivousvälineet- ja laitteet ovat tuttuja. Asenne on kuitenkin avainsana kaikkeen, joten mikäli et omaa aikaisempaa kokemusta siivouksesta – hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle!

Työtunteja tarjoamme oman käytettävyyden mukaan, eri kohteita yhdistelemällä tunteja voi saada kasaan paljonkin. Sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä, aamuisin, päivisin ja illoin.

Sinulla tulee olla hygieniapassi ja B-ajokortti, sillä siirtyminen kohteista toiselle hoituu autolla kruisaillen. Oma auto plussaa, mutta tarpeen vaatiessa auto järjestyy myös asiakkaamme puolesta.

Kiinnostuitko kyseisestä työstä? Mikäli näin on, nyt on sinun aikasi loistaa! Lähetä hakemus pian, täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.