Tietosuoja-asiantuntija

Haemme IT-joukkueeseemme tietosuoja-asiantuntijaa!

IT-joukkueemme tehtävä Opsec Oy:lla on saada asiakkaille tehokas, toimiva ja turvallinen IT-ympäristö tuottamalla heille tietohallinnon, tietoturvan ja tietosuojan johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä ylläpito- ja tukipalveluita. IT-joukkueemme asiantuntijat tuottavat palveluita, joiden avulla asiakas voi turvata, kehittää ja tehostaa liiketoimintaansa koko IT-joukkueemme syväosaamista ja tukea hyödyntäen.

Toimintamme perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja kumppanuuteen. Uskomme myös, että haluttuihin tavoitteisiin pääsemme joukkueella, joka koostuu osaavista, sitoutuneista ja hyvin yhteen pelaavista yksilöistä. Arjessa meille on tärkeää asiakkaiden auttaminen, osaamisen jakaminen ja toisista välittäminen.

Rooli kentällä 

Uuden pelaajan rooli tulee sisältämään monipuolisia tietosuojaan liittyviä tehtäviä. Pelaajan tehtävä on suunnitella ja toteuttaa pk-yritysasiakkaiden ja julkishallinnon organisaatioiden tietosuojaan liittyviä ratkaisuja. Työskentely tapahtuu sekä itsenäisesti että tiimeissä. Työtehtävät koostuvat eri kokoisten ja eri toimialojen tietosuojaprojekteista ja jatkuvista tietosuojavastaavan tehtävistä. IT-ympäristöjen osalta pelaajan olisi hyvä hallita perusasiat, jolloin tietosuojan huomiointi voidaan yhdistää järjestelmien, tietokantojen ja verkkojen toimintalogiikkaan. Pelaajan ei tarvitse olla syvällinen tekninen asiantuntija vaan hänen tehtävänsä on huomioida tietosuoja osana koko IT-ympäristöä ja ymmärtää eri osa-alueiden vaikutukset tietosuojan toteutumiseen.

Uuden pelaajan tulee hallita riittävän hyvin tietosuojalainsäädännön, työelämän tietosuojalain, viestintäpalvelulain ja peruslainsäädännön perusteet. Lain tulkintaan liittyviä ratkaisuja uuden pelaajan ei tarvitse kuitenkaan tehdä. Uuden pelaajan tulee myös hallita tietosuojasopimusten perusrakenne ja IT-alan sopimuskäytännöt jollain tasolla.

Uudessa joukkueemme jäsenessä arvostamme korkeakoulututkintoa (väh. alempi korkeakoulututkinto). Koulutus voi olla liiketoiminnasta, IT-alalta tai oikeustieteellisestä. Arvostamme myös muutaman vuoden työkokemusta, koska tehtävä vaatii itsenäistä työskentelyä ja asiantuntijaroolia. Pelaajalta vaaditaan erityisesti kiinnostusta tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja tekemistä kohtaan sekä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Kentällä pelaaja tarvitsee suomen ja englannin kieltä sekä B-ajokorttia. Sopimus tulee olemaan kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Kehittyvässä työyhteisössä ja -ympäristössä joukkueemme pelaajat pääsevät kehittämään omaa osaamistaan erilaisissa tietosuojan, tietoturvan ja tietohallinnon tehtävissä. Ennen kaikkea toivomme, että uusi pelaaja tulee pitämään tulevasta roolistaan IT-joukkueessamme ja kentällä.

Hakemukset ja CV:n voi lähettää tämän linkin kautta tai lähettää suoraan sähköpostilla jari.ala-varvi@opsec.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsec Oy:n tietosuojavastaava Jari Ala-Varvi, jari.ala-varvi@opsec.fi tai p. 020 198 6699.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.