Sijoitusjohtaja

OP Etelä-Pohjanmaa hakee riveihinsä

SIJOITUSJOHTAJAA

Haluatko olla mukana rakentamassa OP Etelä-Pohjanmaan menestystarinaa?

Vakuuta meidät siitä, miksi tarvitsemme juuri sinut!

Sijoitusjohtajana vastaat vaativaa varallisuudenhoitoa toteuttavan yksikön strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Johdat myyntiä ja varmistat asemamme edelläkävijänä maakunnassa myös tulevaisuudessa. Tiimisi koostuu rautaisista ammattilaisista. Tehtävänäsi on tukea osaajiamme ja mahdollistaa heidän jatkuva kehittymisensä. Verkostoidut mielelläsi alan toimijoiden kanssa ja rakennat liiketoimintojamme kehittävää yhteistyötä pankin muiden osaajien kanssa.

Mitä edellytämme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta ja varallisuudenhoidosta. Tunnet varallisuudenhoidon sääntelyn ja niiden vaikutukset liiketoimintaan. Esimiehenä ja valmentajana olet tuloshakuinen ja sinulla on hyvät valmiudet toimia myynninjohtajana. Haluat tehdä laajaa ja hedelmällistä yhteistyötä pankkimme kaikkien asiantuntijoiden kanssa.

Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla on vankka esiintymistaito ja kyky hallita kokonaisuuksia. Luot yhdessä työyhteisösi kanssa erinomaisen työntekijäkokemuksen, joka edesauttaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen syntymisessä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä OP:ssa tai muualla katsotaan sinulle eduksi, samoin panostus jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen esimiestehtävän osaavassa organisaatiossa. Saat myös tilaisuuden kehittää osaamistasi ison pankin monipuolisissa työtehtävissä ja oppia uutta kokeneilta asiantuntijoiltamme. Samalla otamme mielellämme vastaan kehitysideoitasi, jotta voimme yhdessä jatkuvasti parantaa toimintatapojamme. Tarjoamme OP:n kilpailukykyiset henkilöstöedut ja urapolkumahdollisuudet.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Lisätietoja tehtävästä saat pankinjohtaja Anne Hakolalta, p. 040 687 4266, ke 6.3. klo 14-15 ja ti 12.3. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi OP Uran kautta viimeistään 17.3.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan. Pankkitoimintamme volyymi on 2,6 mrd euroa ja palvelemme 63 000 asiakastamme Seinäjoella, Ilmajoella, Jalasjärvellä, Kauhajoella, Lapualla ja Ähtärissä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.