Johdon assistentti

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Etelä-Pohjanmaa hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Johdon assistenttia

Työssäsi vastaat OP Etelä-Pohjanmaan johdon assistentin tehtävistä. Olet toimitusjohtajan ja johtoryhmän tärkein kumppani ja oikea käsi. Koostat, tuotat ja viimeistelet korkeatasoista viestintää ja visualisointeja edellyttäviä dokumentteja ja esityksiä. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat lisäksi muun muassa kokous- ja matkajärjestelyt, tapahtumien järjestäminen, erilaiset markkinointiin liittyvät työtehtävät sekä sidosryhmätyön organisointi.

Mitä odotamme?

Etsimämme johdon assistentti on positiivisella asenteella varustettu organisoinnin, projektihallinnan ja viestinnän ammattilainen. Langat ja paperit pysyvät käsissäsi ja kalenterit hallinnassasi myös paineen alla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä Office- ja Adobe-ohjelmistojen hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Olet innovatiivinen, palveluhenkinen, joustava ja oma-aloitteinen, sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti ja verkostoituminen käy sinulta luonnostaan. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa finanssialan organisaatiossa. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan työyhteisön sekä tiimin, jonka kanssa rakennat vetovoimaista yrityskuvaa ja osallistut pankin liiketoiminnan kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme OP:n kilpailukykyiset henkilöstöedut ja laajat urapolkumahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat hallintopäällikkö Anne-Maarit Marttilalta, p. 050 357 9398, maanantaina 5.8. klo 15.00-15.30 ja maanantaina 12.8. klo 9.00-10.00.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin takaa löytyvän sivun kautta viimeistään 13.8.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan. Pankkitoimintamme volyymi on 2,8 mrd euroa ja palvelemme 63 000 asiakastamme sadan ammattilaisen voimin.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.