Asiakkuuspäällikkö

OP Etelä-Pohjanmaa hakee

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Asiakkuuspäällikkönä tehtävänäsi on johtaa myyntiä laaja-alaisesti pankin palveluja tarjoavan tiimin lähiesimiehenä. Esimiehenä sinulla on halu auttaa tiimiäsi onnistumaan. Tavoitteenasi on tuottaa kaikissa kohtaamisissa ylivertaisia asiakaskokemuksia yhteistyöllä, sujuvuudella ja osaamisella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista, määrätietoista ja tuloshakuista työskentelyotetta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta. Sinulla on halua ja kykyä kehittyä esimiehenä yhä paremmaksi. Tärkein tehtäväsi on auttaa tiimisi jäseniä onnistumaan. Teet valmentavaa esimiestyötä. Olet mukana finanssisalan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät monikanavaisuuden merkityksen asiakkuuksien hoidossa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkentän osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssialan esimiestehtävässä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Tehtävän myötä sinulla on käytössäsi OP:n tarjoamat laajat henkilöstöedut ja mahdollisuudet.

Lisätietoja asiakkuuspäällikön tehtävästä pe 8.2. klo 10-11 ja ma 11.2. klo 15-16, pankinjohtaja Anne Hakolalta, p. 040 6874 266.

Lähetä hakemuksesi 17.2. mennessä rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.op-careers.fi

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva maakunnallinen pankki. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan. Pankkitoimintamme volyymi on 2,6 mrd euroa ja palvelemme 63 000 asiakastamme Seinäjoella, Ilmajoella, Jalasjärvellä, Kauhajoella, Lapualla ja Ähtärissä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.