Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, yhteyshenkilö

OP Etelä-Pohjanmaa on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama maakunnallinen pankki, jossa työskentelee noin 80 finanssialan ammattilaista. Perustehtävämme on luoda elämisen eväitä omaan maakuntaan.

Haemme nyt asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa Vastuutetut asiakkaat -tiimiimme.

 

Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, yhteyshenkilö, OP Etelä-Pohjanmaa

Haluatko olla mukana rakentamassa OP Etelä-Pohjanmaan menestystarinaa? Tässä tehtävässä hoidat vastuullasi olevaa pankin tärkeästä ja merkityksellisestä henkilöasiakasryhmästä muodostettua asiakassalkkua. Toimit asiakkaidesi yhteyshenkilönä ja huolehdit heidän palveluidensa laadukkuudesta yhteistyössä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteyshenkilönä huolehdit asiakkaiden arjen kivijalan kuntoon ja varmistat varautumisen ja vaurastumisen kohtaamisissa. Kontaktoit asiakkaitasi aktiivisesti tavoitteenasi varmistaa asiakassuhteiden ylläpito ja kehittyminen. Asiakaskohtaamisia teet kaikissa kanavissa. Osaat käyttää verkostoasi hyvin ja varmistat näin asiakkaalle parhaat ratkaisut.

 

Tarjoamme sinulle
Tehtävässäsi pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavan esihenkilön sekä osaavan tiimin tuella. Työtäsi ja menestymistäsi tukevat myös OP Ryhmän tarjoamat erinomaiset ja mielekkäät tuotteet, joista jokaiselle asiakkaalle löytyy aina sopiva kokonaisuus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Pääset osaksi toimialan voimakkaimmin kehittyvää ja aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja tutkimustenkin mukaan draivimme on huippuluokkaa! Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

 

Mitä odotamme sinulta?
Viihdyt tavoitteellisessa työssä ja haluat aina löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut. Ratkaisusi perustuvat laaja-alaiseen kartoittamiseen ja asiakaskokemus on sinulle tärkeä onnistumisen mittari. Voit olla kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkutaipaleella. Oleellista on motivaatio kehittyä asiakkuuksien hoidon ammattilaiseksi ja into kohdata asiakas kaikissa kanavissa.

 

Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote ja osaat organisoida työpäiväsi tehokkaasti. Erinomaisten vuorovaikutus- ja digitaitojesi ansiosta asiakkaiden kanssa toimiminen on sinulle luontevaa kaikissa kanavissa. Haluat kehittää taitojasi neuvottelijana ja asiakassuhteen hoitajana. Olet suorittanut APV1 -tutkinnon tai sinulla on valmius suorittaa se nopealla aikataululla. Toivomme, että sinulla on kaupallinen tai muu tehtäviimme soveltuva koulutus.

 

Miten tästä eteenpäin?
Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa mielellään asiakkuuspäällikkö Sanna Tiainen p. 0406639661 maanantaina 28.11. klo 8.30-9.30 ja torstaina 1.12. klo 10.30-11.30.

 

Lähetä ansioluettelo sekä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa op-careers.fi viimeistään 11.12.2022. Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sopivia henkilöitä haastatteluun mahdollisimman pian.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.