Palveluneuvoja

Haluatko mukaan menestystarinaan?

Seinäjoen keskustan konttori hakee palveluneuvojaa henkilöasiakaspuolelle. Vastuullasi on uusien asiakkaiden hankinta ja olemassa olevien hoitaminen rahoitus-, säästämis- ja päivittäisasioissa.

Haemme sinua, jolla on pankkialan vahva osaaminen ja huippunäyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Sinulle palveleminen, myynti, tuloksellisuus ja työ ovat intohimo. Sinulla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät toisten ihmisten palvelemiseen. Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä?

Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus menestyä meillä. Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä huipputiimin monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi.

Jos haluat jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa. Lähetä videohakemus ja CV 18.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Nico Warde p. 020 758 2209.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.